Nieuws

Ontvangt u pensioen? U kunt gebeld worden over uw e-mailadres

BPFV wil graag meer digitaal communiceren. Van veel actieve deelnemers hebben we het
e-mailadres al. Van veel pensioengerechtigden nog niet. Om het voor u gemakkelijk te maken, hebben we een belactie opgezet. Ontvangt u pensioen van ons fonds? Dan kunt u vanaf maandag 22 juni gebeld worden met de vraag om uw e-mailadres door te geven.

Hoe werkt de belactie?

Wij hebben een externe partij gevraagd om deze actie voor ons uit te voeren. Vanaf maandag 22 juni kunt u gebeld worden met de vraag om uw e-mailadres door te geven. Als u dat wilt, wordt uw e-mailadres genoteerd. Na afloop van het gesprek ontvangt u een bevestiging op het door u doorgegeven e-mailadres. Wilt u niet meewerken? Dan kunt u dat ook aangeven. 

Wat doen wij met uw e-mailadres?

Wij gebruiken uw e-mailadres om u te informeren over uw pensioen bij ons fonds. Wij sturen u dan bijvoorbeeld digitaal uw jaaropgave en uw Uniform Pensioenoverzicht (UPO). Wij geven uw e-mailadres nooit aan derden zonder uw toestemming. 

Liever alles op papier?

Wilt u informatie over uw pensioen liever op papier blijven ontvangen? Dan kunt u dit doorgeven via Mijn Pensioencijfers, de beveiligde omgeving van deze website. U logt in met uw DigiD. Kies dan voor Mijn gegevens. 

Waarom digitaal?

Digitaal kunnen wij u sneller informeren over uw pensioen. En het past ook helemaal bij deze tijd. Bovendien is digitaal goedkoper dan per post. Zo houden we meer geld over voor uw pensioen. Tot slot is digitaal beter voor het milieu. 

Hebt u vragen?

Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.