Nieuws

Werkgevers: overstap naar Mijn Pensioenadministratie op 5 oktober 2021

Vanaf 5 oktober regelt u uw pensioenadministratie in de nieuwe omgeving Mijn Pensioenadministratie. Deze omgeving vervangt het huidige werkgeversportaal: azlonline.eu. Mijn Pensioenadministratie is een gebruiksvriendelijk portaal, waarin u eenvoudig gegevens kunt doorgeven.

Nieuw webadres

Een nieuwe omgeving betekent een nieuw webadres. U logt straks in op: portal.mijnpensioenadministratie.nl/vlakglas. Dit adres vervangt www.azlonline.eu.

Inloggen met eHerkenning

Ook het inloggen verandert. U logt in met eHerkenning en niet langer met e-mailadres en wachtwoord. In de week van 13 september ontvangt u instructies voor het aanvragen en instellen van eHerkenning.

Noteer deze datums in uw agenda

  • Tot en met 4 oktober 2021 maakt u gebruik van www.azlonline.eu.
  • In de week van 4 oktober krijgt u per post de registratiebrief met de definitieve toegangsinformatie voor de nieuwe omgeving. Maak uw registratie alstublieft snel in orde.
  • Vanaf 5 oktober 2021 werkt u met Mijn Pensioenadministratie. U ontvangt automatisch bericht als er iets voor u klaar staat of als we u willen wijzen op een actie.

Meer weten?

Wilt u alvast meer weten? Lees dan de informatie op deze website. Hebt u nog vragen? Onze medewerkers helpen u graag bij de stappen die u moet zetten in de overstap. Neem gerust contact met ons op.