Nieuws

Vul ons pensioenonderzoek in!

We kondigden eerder aan dat bij deelnemers van ons fonds kort na Pasen een uitnodiging op de mat zou vallen om deel te nemen aan een pensioenonderzoek. Met de komst van een nieuw pensioenstelsel moeten namelijk belangrijke keuzes gemaakt worden. De mening van de deelnemers van ons fonds daarover is voor ons erg belangrijk.

Hebt u een uitnodiging gekregen? Doe mee!

We hebben deelnemers van ons fonds via brief of e-mail uitgenodigd om deel te nemen aan het onderzoek. De uitnodiging bevat een unieke link (e-mail) of gebruikersnaam en wachtwoord (brief).

Het invullen van het onderzoek duurt ongeveer 8 minuten. Hebt u een uitnodiging gekregen voor het onderzoek? Vul de vragenlijst dan uiterlijk 1 mei 2023 in!

Door uw mening te geven helpt u het bestuur van het fonds bij het maken van belangrijke keuzes over het nieuwe pensioenstelsel. Doe dus mee aan het onderzoek!

Waar gaat het onderzoek over?

Pensioengeld wordt belegd. Als we dat niet zouden doen zou uw pensioen veel lager zijn dan dat het nu is. Maar aan beleggen zitten ook risico’s vast. Hoeveel risico mag met het beleggen van uw pensioengeld genomen worden? Delen we de risico’s met alle deelnemers? Of kiezen we ervoor de risico’s níet met elkaar te delen? Ook willen we graag weten hoe u wilt dat uw pensioengeld wordt belegd.

Vragen?

Voor vragen over dit onderzoek kunt u contact met ons opnemen via wtp@bpfv.nl.