Nieuws

Veranderingen in uw leven kunnen invloed hebben op uw pensioen!

Veranderingen in uw werk of privéleven hebben vaak invloed op uw pensioen. Bijvoorbeeld als u minder gaat werken. Of als u en uw partner uit elkaar gaan. Wij zetten de informatie op een rij voor u.

Veranderingen in uw privéleven

Gaat u trouwen of hebt u een geregistreerd partnerschap? Dan bouwt u automatisch partnerpensioen op bij ons fonds. Hebt u een samenlevingscontract, trouwt u in het buitenland of gaat u in het buitenland een geregistreerd partnerschap aan? Meld uw partner dan bij ons fonds aan voor partnerpensioen als u komt te overlijden. Ook als u kinderen krijgt, niet meer samenwoont of verhuist naar het buitenland kan dit effect hebben op uw pensioen.

Veranderingen in uw werk

Gaat u minder werken of neemt u verlof op? Ook dat kan invloed hebben op uw pensioen. Gaat u uit dienst? Dan bouwt u in principe geen pensioen meer op bij ons fonds. Ook als u werkloos of (gedeeltelijk) arbeidsongeschikt raakt, kan dit gevolgen hebben voor uw pensioen.

Alle informatie op een rij

Bekijk de gevolgen van veranderingen in uw privéleven of werk voor uw pensioen op de speciale pagina op onze website. Direct zien wat u aan pensioen bij ons fonds heeft opgebouwd? Of wat er geregeld is voor uw partner en kinderen? Ga naar Mijn Pensioencijfers. Met uw DigiD logt u snel en eenvoudig in.

Vragen?

Veel informatie vindt u op onze website en in Mijn Pensioencijfers. Komt u er niet uit? Neem dan gerust contact met ons op.