Pensioen 1-2-3

Uw pensioen in het kort

Welkom bij BPFV. In dit Pensioen 1-2-3 leest u wat u wel en niet krijgt in onze pensioenregeling. Pensioen 1-2-3 bevat geen persoonlijke informatie over uw pensioen. Die vindt u wel op www.mijnpensioenoverzicht.nl

Let op! Hieronder vindt u het Pensioen 1-2-3 dat van toepassing is op de sectoren Vlakglas en Groothandel Verf. Het Pensioen 1-2-3 voor de deelnemers van de sectoren Hout en Jachtbouw is op dit moment nog niet beschikbaar. Zodra de documenten beschikbaar zijn publiceren we deze op onze website. Meer informatie over uw pensioen bij ons fonds., vindt u door in te loggen in Mijn Pensioencijfers.

Wat vindt u in laag 1, 2 en 3?

Pensioen 1-2-3 bestaat uit 3 lagen.

logo_laag1_grijs.jpg In deze eerste laag leest u in het kort de belangrijkste informatie over uw pensioenregeling. In het menu links en onderaan deze pagina vindt u de onderwerpen van laag 1.
logo_laag2_grijs.jpg In laag 2 vindt u meer informatie over alle onderwerpen in laag 1. Deze vindt u door in laag 1 door te klikken op de plaatjes of onderwerpen.
logo_laag3.png Tot slot vindt u in laag 3 juridische en beleidsmatige informatie van BPFV. Denk hierbij aan ons pensioenreglement en ons jaarverslag. Deze vindt u op de documentenpagina van deze website.

Hoe wij omgaan met maatschappelijk verantwoord beleggen, leest u in ons beleggingsbeleid.

Laag 1