Nieuws

Oud-werknemers: uw jaarlijks pensioenoverzicht staat voor u klaar

Hebt u in het verleden pensioen opgebouwd bij ons fonds? En bent u geen voormalig PHJ’er? Dan staat uw Uniform Pensioenoverzicht (UPO) voor u klaar in Mijn Pensioencijfers.

Online is er elk jaar een nieuw pensioenoverzicht voor u beschikbaar in Mijn Pensioencijfers. U logt in met uw DigiD. Daarnaast vindt u in Mijn Pensioencijfers handige tools om meer inzicht te krijgen in uw pensioen. Ook kunt u er online direct zaken met ons regelen. En bent u uw pensioenoverzicht kwijt? Dan vindt u die in Mijn Pensioencijfers terug bij Documenten.

Waarom ontvangen voormalig PHJ’ers dit UPO niet?

Sinds 1 april 2022 is PHJ bij BPFV aangesloten. Het UPO dat klaarstaat is voor deelnemers die al voor 1 april pensioen opbouwden bij ons fonds. Er staat geen UPO klaar voor oud-werknemers die pensioen hebben opgebouwd bij PHJ. Voormalig PHJ’ers ontvingen dit jaar namelijk al een Start UPO en ontvangen daarom nu niet nog een keer een UPO.

Wat staat er op het UPO?

U leest op uw UPO hoeveel u aan pensioen hebt opgebouwd bij BPFV. Ook ziet u hoeveel pensioen uw eventuele partner en kinderen van ons krijgen als u komt te overlijden.

Totaaloverzicht van uw pensioen?

Op het UPO staat alleen het pensioen dat u bij ons fonds hebt opgebouwd. Op www.mijnpensioenoverzicht.nl ziet u een totaaloverzicht van uw pensioen. Dus ook het pensioen dat u via andere werkgevers hebt opgebouwd en uw AOW van de overheid.

Hebt u een vraag?

Op deze website vindt u veelgestelde vragen en antwoorden over het UPO. Hebt u een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag.