Pensioen 1-2-3

Uw pensioen in het kort

Welkom bij BPFV. In dit Pensioen 1-2-3 leest u wat u wel en niet krijgt in onze pensioenregeling. Pensioen 1-2-3 bevat geen persoonlijke informatie over uw pensioen. Die vindt u wel op www.mijnpensioenoverzicht.nl

Let op! Hieronder vindt u het Pensioen 1-2-3 dat van toepassing is op de sectoren Hout en Jachtbouw. Het Pensioen 1-2-3 voor de sectoren Vlakglas en Groothandel Verf vindt u hier. Meer informatie over uw pensioen bij ons fonds, vindt u door in te loggen in Mijn Pensioencijfers.

Wat vindt u in laag 1, 2 en 3?

Pensioen 1-2-3 bestaat uit 3 lagen.

logo_laag1_grijs.jpg In deze eerste laag leest u in het kort de belangrijkste informatie over uw pensioenregeling. In het menu links en onderaan deze pagina vindt u de onderwerpen van laag 1.
logo_laag2_grijs.jpg In laag 2 vindt u meer informatie over alle onderwerpen in laag 1. Deze vindt u door in laag 1 door te klikken op de plaatjes of onderwerpen.
logo_laag3.png Tot slot vindt u in laag 3 juridische en beleidsmatige informatie van BPFV. Denk hierbij aan ons pensioenreglement en ons jaarverslag. Deze vindt u op de documentenpagina van deze website.

Hoe wij omgaan met maatschappelijk verantwoord beleggen, leest u in ons beleggingsbeleid.

Laag 1