Nieuws

Hoe tevreden bent u over BPFV?

Dat willen we graag weten! Daarom ontvangt u rond 6 oktober een uitnodiging voor een kort online onderzoek. Deelnemen kost maar een paar minuutjes van uw tijd. Doet u mee?

Iedereen die pensioen bij ons opbouwt of pensioen van ons ontvangt, krijgt een uitnodiging voor het onderzoek. Hebben wij uw e-mailadres? Dan krijgt u de uitnodiging digitaal. Hebben wij geen e-mailadres van u? Dan krijgt u de uitnodiging in de vorm van een kaart per post. In de uitnodiging staat een link naar het online onderzoek en een unieke code om in te loggen.

Uw mening is belangrijk

We willen graag weten hoe tevreden u bent over onze dienstverlening. Hoe meer deelnemers meedoen met het onderzoek, hoe waardevoller de resultaten zijn. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen wij onze dienstverlening verbeteren. Wij stellen uw deelname daarom erg op prijs.

Krijgt u de uitnodiging per post?

Het is fijn als we u de volgende keer ook digitaal kunnen bereiken. Dat is sneller en goedkoper dan per post. Geef uw e-mailadres door via Mijn Pensioencijfers. Als u inlogt met uw DigiD, wordt daarna automatisch naar uw e-mailadres gevraagd.