Nieuws

Pensioen3daagse: Later goed geregeld? Check het nu!

Het is zover: de pensioen3daagse. Op 3, 4 en 5 november is er in de media meer aandacht voor pensioen. Wijzer in Geldzaken organiseert allerlei activiteiten. Bekijk bijvoorbeeld de video’s, check uw pensioen met online tools of bekijk een van de flitswebinars.

Met deze activiteiten komt u meer te weten over uw pensioen, waar u informatie vindt over uw pensioen en over uw financiële planning. Want als u nú weet hoeveel pensioen u ongeveer kunt verwachten, komt u straks niet voor verrassingen te staan.

Ga nu aan de slag!

 • Goed op weg naar uw pensioen
  Wat weet u van uw pensioen? Doe de test! Check in 2 minuten welke kleur u scoort.

 • Check uw pensioen
  Bent u op de hoogte van uw pensioen? Wijzer in Geldzaken biedt een aantal online tools aan om meer te weten te komen over uw pensioen. Bekijk ze hier!
 • Flitswebinars
  Wijzer in Geldzaken organiseert op 3, 4 en 5 november allerlei Flitswebinars over pensioenthema’s. De meeste webinars duren 20 minuten. Aanmelden kan eenvoudig online. Deelname is gratis.

 • Verandert er iets in uw leven?
  Bekijk de gevolgen voor uw pensioen met de levensweg voor het pensioen.

 • Vraag hulp!
  Vindt u het ingewikkeld om uw pensioen te regelen? Loop er niet alleen mee rond, maar vraag hulp. Bekijk de tips van Wijzer in Geldzaken. Of stel uw vraag tijdens de Pensioen3daagse aan een adviseur. Zoek een pensioenadviseur bij u in de buurt.

 • Meest gestelde vragen
  Wijzer in geldzaken heeft ook een overzicht gemaakt van de meest gestelde vragen over pensioen. Bekijk ze hier.

Hebt u nog vragen?

U kunt altijd terecht bij onze klantenservice. Wij helpen u graag.