Nieuws

Bent u oud-deelnemer? U kunt gebeld worden over uw e-mailadres

Wij willen graag al onze deelnemers digitaal kunnen informeren over hun pensioen. Bent u oud-deelnemer van ons fonds? Dan kunt u vanaf 1 september gebeld worden met de vraag om uw e-mailadres door te geven.

Hoe werkt de belactie?

Wij hebben een externe partij gevraagd om een belactie voor ons uit te voeren. Vanaf woensdag 1 september 2021 kunt u gebeld worden met de vraag om uw e-mailadres door te geven. Als u dat wilt, wordt uw e-mailadres genoteerd. Na afloop van het gesprek ontvangt u een bevestiging op het door u doorgegeven e-mailadres. Wilt u niet meewerken? Dan kunt u dat ook aangeven.

Wat doen wij met uw e-mailadres?

Wij gebruiken uw e-mailadres om u te informeren over uw pensioen bij ons fonds. U krijgt dan bijvoorbeeld een e-mail als uw pensioenoverzicht digitaal voor u klaar staat. Wij geven uw e-mailadres nooit aan derden zonder uw toestemming.

Waarom digitaal?

Digitaal communiceren is sneller en goedkoper dan per post. En het is beter voor het milieu.

Hebt u vragen?

Bent u oud-deelnemer en wilt u uw e-mailadres doorgeven? Bel dan naar 085 - 018 9990. Hebt u een andere vraag over uw pensioen? Neem dan contact met op met de klantenservice van AZL. De medewerkers helpen u graag.