Mijn Pensioenadministratie

Vanaf 5 oktober 2021 werkt u met een nieuw werkgeversportaal. U geeft wijzigingen door in Mijn Pensioenadministratie via portal.mijnpensioenadministratie/vlakglas. U ontvangt een digitaal bericht als er documenten voor u klaar staan of als we u willen wijzen op een actie. Dat betekent dat u een e-mail ontvangt, maar ook via ‘Taken’ en 'Berichten' in de omgeving zelf.

Het ‘oude’ werkgeversportaal www.azlonline.eu blijft tot 5 januari 2022 beschikbaar om overzichten en facturen te raadplegen. U kunt hier niet langer gegevens wijzigen of verzenden. De factuurhistorie over de laatste 3 jaar vindt u overigens ook in de nieuwe omgeving.

Waarom is er een nieuw portaal?

Het werkgeversportaal is een product van onze pensioenuitvoeringsorganisatie AZL. AZL heeft het portaal doorontwikkeld vanuit de ervaringen van werkgevers. Als administrateur binnen uw bedrijf zorgt u ervoor dat de juiste pensioengegevens worden doorgegeven en u de juiste premie afdraagt. Een zorgvuldige en soms tijdrovende klus. Wat extra gemak en sturing is dan welkom, toch? Daarom is er nu: Mijn Pensioenadministratie.

Wat is er nieuw?

In Mijn Pensioenadministratie zijn schermen, functies en menu’s erop toegespitst u te helpen uw weg te vinden, acties te volbrengen en onjuiste gegevensinvoer zoveel mogelijk uit te sluiten.

  • Nieuw! Dashboard. Geeft u een compleet beeld van de pensioenadministratie namens uw bedrijf en helpt u om snel afwijkingen vast te stellen. Ook ziet u hoe de status van uw acties, bijvoorbeeld of u bij bent met betalingen.
  • Nieuw! Actiegids. Een geheugensteuntje dat u vanaf iedere plek kunt aanroepen. De gids haalt berichten en (systeem)taken op die voor uw bedrijf van belang zijn. Bijvoorbeeld als er een betaling nodig is of als er wijzigingen klaar staan in de verzendlijst. Ook kunt u zelf een taak aanmaken als herinnering. Komt u er even niet uit? Dan zijn er helpfuncties binnen handbereik.

Een nieuwe omgeving betekent ook een nieuw webadres en inloggen met eHerkenning. Inloggen op Mijn Pensioenadministratie verloopt vanaf 5 oktober 2021 via: portal.mijnpensioenadministratie.nl/vlakglas. Dit adres vervangt www.azlonline.eu.

Noteer deze datums in uw agenda

  • Tot en met 4 oktober 2021 maakt u gebruik van www.azlonline.eu en geeft u daar aanmeldingen, afmeldingen en wijzigingen van medewerkers door.
  • In de week van 13 september (week 37) ontvangt u een e-mail met instructies voor het aanvragen en instellen van eHerkenning.
  • In de week van 4 oktober (week 40) ontvangt per post een registratiebrief met de definitieve toegangsinformatie voor de nieuwe administratieve omgeving.
  • Vanaf 5 oktober kunt u uitsluitend nog gegevens en wijzigingen verzenden via: portal.mijnpensioenadministratie.nl/vlakglas.

U logt in met eHerkenning

Op Mijn Pensioenadministratie kunt u alleen inloggen met eHerkenning. Meer informatie over het aanvragen van of inloggen met eHerkenning leest u op onze speciale informatiepagina.

Hebt u vragen?

Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.